Træningsforløb

Hvad foretrækker du?

Vælg dit forløb

Alle mine klienter har det tilfælles, at ingen bliver behandlet på samme måde. Alle er forskellige, og bør efter min mening behandles derefter. Man kan sagtens have samme endemål, men den måde hvorpå man kommer derhen, er aldrig ens. Bliv klogere på hvilket forløb der passer dig bedst eller kontakt mig, så finder vi ud af det i fællesskab. 

Mulighed 1

FYSISK FORLØB

/i Norce Performance

Mulighed 2

ONLINE FORLØB

/i dit foretrukne center

Mere muskelmasse

Lavere fedtprocent

Forbliv skadefri

Bliv glad

KlamerFitness

Hvad indeholder et forløb?

Mine klienter kommer til mig af mange grunde, men typisk er det med et ønske om at blive stærkere og sundere.

Gennem et træningsforløb hos mig, giver jeg dig alle de værktøjer, som du skal bruge for at stå på egne ben uden hjælp fra en træner. Det gør jeg ved at individualisere hvert træningsforløb, så det retter sig efter dit specifikke behov. Med min erfaring, faglighed og ekspertise i hvordan kroppen fungerer, bliver du trænet så effektivt som muligt. Uanset hvilket forløb du vælger, så hjælper jeg dig med:

KlamerFitness

Fysisk forløb

Foregår med mig i Norce Performance beliggende i Nordhavn.

Jeg vil altid starte med at vurdere din nuværende form, hvordan du bevæger kroppen, din teknik og de eventuelle vanskeligheder du måtte have. Dette sikrer en tryg og sikker træning uden skader. Herudfra vil jeg sammensætte dit program og dit træningsforløb.

Vi kan træne sammen 1-7 gange om ugen, men jeg anbefaler at vi træner sammen mellem 1-3 gange om ugen, over en periode på 3-6 måneder. Dette for at opnå det bedst mulige resultat, og giver mig muligheden for at føre dig så langt mod dit mål som muligt. Vi kommer til at have stort fokus på din teknik, sørge for at du udfører alle dine løft korrekt – selvfølgelig for at mindske risikoen for skader – og samtidig finde ud af, hvad der gør netop dig glad for at træne.

Pris?

Et fysisk træningsforløb er individuelt og tilpasses din situation og behov. Derfor findes der ikke en standardpris – hvis du er nysgerrig efter at finde ud af om et fysisk forløb er noget for dig, og hvad prisen er, er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Jeg møder dig også gladelig til en prøvetime.

KlamerFitness

Online Forløb

Foregår i dit center og på dine præmisser – du træner alene, men det er stadig personlig træning!

Du får både en træningsplan og et kostprogram. Vi taler i telefon 1x ugentligt eller efter behov for at vi kan være sikre på din træning kun går en vej, nemlig fremad!

Dette gør jeg, ved at du sender mig videoer at din teknik. Herefter får du min feedback, så du kan optimere din teknik og udføre dine løft korrekt.

Medfølgende i et online forløb, er der inkluderet en fysisk træning i Norce hver måned.

Pris?

Et online træningsforløb er individuelt og tilpasses din situation og behov. Derfor findes der ikke en standardpris – hvis du er nysgerrig efter at finde ud af om et online forløb er noget for dig, og hvad prisen er, er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Jeg møder dig også gladelig til en prøvetime.

Gratis uforpligtende samtale

Kom godt fra start med personlig træning

Ønsker du, at komme i gang med en sund og fornuftig livstilsændring eller tage din træning til nye højder? Jeg sidder klar til at rådgive dig på knappen herunder.