KlamerFitness

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontaktinfo

Hvad indeholder et forløb?

Et online træningsforløb er præcis det samme som mine fysiske forløb. Det eneste forskel er, at det foregår i Dit center og på dine præmisser – du træner alene, men det er stadig personlig træning!

Du får både en træningsplan og et kostvejledning. Vi taler i telefon 1x ugentligt eller efter behov for at vi kan være sikre på din træning kun går en vej, nemlig fremad!

Dette gør jeg, ved at du sender mig videoer at din teknik. Herefter får du min feedback, så du kan optimere din teknik og udføre dine løft korrekt.

 

Pris på forløbet:

1.500,- kr om mdr.

1.200,- kr om mdr. - kun early bird tilbud!

Mine klienter kommer til mig af mange grunde, men typisk er det med et ønske om at blive stærkere og sundere.

Gennem et træningsforløb hos mig, giver jeg dig alle de værktøjer, som du skal bruge for at stå på egne ben uden hjælp fra en træner. Det gør jeg ved at individualisere hvert træningsforløb, så det retter sig efter dit specifikke behov.

Med min erfaring, faglighed og ekspertise i hvordan kroppen fungerer, bliver du trænet så effektivt som muligt.  Uanset hvilket forløb du vælger, så hjælper jeg dig med:

Hvem henvender et online træningsforløb sig til?

Et online forløb er for alle. Du skal dog være indstillet på at opretholde en god kommunikation, da vi ikke ser hinanden fysisk på ugentlig basis.

Alle mine klienter har det tilfælles, at ingen bliver behandlet på samme måde. Alle er forskellige, og bør efter min mening behandles derefter. Man kan sagtens have samme endemål, men den måde hvorpå man kommer derhen, er aldrig ens.

Hos mig får du ikke bare en standard kostplan, et træningsprogram, et online forløb og et ”farvel vi ses om 12 uger”. Nej, vi vil arbejde i dybden med både din kost, træning og motion.

Udtagelser fra

Tidligere klienter

Pernille Rostgaard Klient

Efter mit tre måneders forløb har jeg tabt 13 kg, og min fedtprocent er faldet med 12%. Det er virkelig givet mig blod på tanden til at fortsætte og sætte nye mål! Jeg var ikke i tvivl om at jeg skulle følge med Andreas, da han valgte at blive selvstændig. Jeg træner nu ovenikøbet med min mand i et nyt tre måneders forløb, men nu hele to gange om ugen med ham. Vi får et træningsprogram, som vi kan følge selv og et vægtskema med vejning 3 gange om ugen, hvilket gør det nemt at se vores fremgang og optimerer vores træning mod vores mål. Andreas er meget lydhør overfor ens behov, formår at presse en til det yderste og jeg glæder mig altid til at træne - også på de dårlige dage!

Line Klient

Klamer fitness har betydet alverden for min krop og min form! Da jeg startede hos Andreas Klamer troede jeg, at jeg vidste hvordan jeg skulle træne for at komme i form, og ikke mindst ned i vægt. Men der tog jeg fejl. Jeg skulle lave markant mere, og presse mig selv hårdere end jeg troede var muligt! Jeg har fået min krop og mit humør tilbage og kan kun anbefale Andreas som personlig træner. Det er en gave til dig selv du ikke fortryder!Jesper Klient

Andreas er super professionel og han har været utrolig kompetent til at sammensætte et specifikt og gennemtænkt program til mig. Jeg føler at han har været fuldt dedikeret til at hjælpe mig til at opnå resultater. Han er konstant opmærksom og tilstedeværende under træning. Den progression jeg har opnået sammen med Andreas, er mere end hvad jeg havde forventet. Det er helt sikkert at jeg også vil bruge ham som privat træner fremover.
“ Det er aldrig for sent at gøre noget seriøst ved sin fysik, selvom man er 48 år"


Emil Klient

Jeg har haft fornøjelsen af at have Andreas Klamer som min personlige træner i perioden februar 2020 til oktober 2020. Da jeg startede, havde jeg en vægt på omkring 94 kg, og et ønske om at tabe mig nok til, at jeg kunne få en normal BMI. Jeg vejer i dag ca. 81 kg og har et normalt BMI samtidig med, at jeg er ble-vet stærkere og med en stærkt forbedret kondi. Andreas har en stor del af æren for de resultater. Han har fra starten af haft fo-kus på, hvordan vi nåede mine mål både, når jeg var i træningscenteret, og hvad jeg yderligere selv skulle gøre udenfor.


Caroline Klient

Jeg er virkelig typen, der har prøvet mange forskellige løsninger for at tabe mig. Har trænet selv og spist forholdsvist sundt, men det er som om jeg aldrig rigtig har fundet den helt rigtige opskrift på vægttab. Den ingrediens jeg manglede hed “motivation”, og jeg må bare sige, at det er indbegrebet af, hvad Andreas står for. Jeg er aldrig blev så motiveret på den måde før. Det har været en vild proces at tabe sig, men det har virkelig også været sjovt - og Andreas har været med på sidelinjen hele vejen, og har gået (næsten) mere op i mit resultat end jeg har.

Mere muskelmasse

Lavere fedtprocent

Forbliv skadefri

Bliv glad

Det foregår i dit center og på dine præmisser – du træner alene, men det er stadig personlig træning!

Gratis uforpligtende samtale

Kom godt fra start med personlig træning

Ønsker du, at komme i gang med en sund og fornuftig livstilsændring eller tage din træning til nye højder? Jeg sidder klar til at rådgive dig på knappen herunder.