Klientcase

Lines forløb

Et vægttab fra 103 kg til 69 kg

Det hele startede med at Line havde en drøm om at komme ind i politiet, og da jeg har bestået prøven til politiet var jeg en oplagt kandidat til at coache hende, forløbet var en julegave fra hendes mor  og der var ikke meget slinger i valsen, vi startede allerede, dagen efter juleaften.

Hun havde til at starte med en periode hvor træning var virkelig hårdt, og følte ikke det gav mening noget af de vi lavede.

Men hun indså hurtigt at hun ikke havde fulgt mine råd, og egentlig bare havde levet som hun plejede.
Efter hun fik en løftet pegefinger tog det fart, hun begyndte at spise sin egen mad, og stoppede med de hurtige løsninger, og hun så at alt ikke behøvede at være sort på hvidt, men at man ikke kunne spise 4-6 mælkesnitter om dagen!

Hun begyndte også at tage træning mere seriøst, og var ofte nede og træne kondition uden mig.
Selv over Corona, da alting var lukket, trænede hun
Om det var med datter i armene/ryggen, en løbetur, eller noget helt andet, intet kunne stoppe hende.For at sætte tingene i perspektiv, tog Line og jeg en vægtstang og satte den eksakte vægt, som hun havde tabt på. På billedet kan man se os løfte vægtstangen med i alt 35 kg, som Line i samarbejdet med mig har smit.

Klientcase

Lines forløb

Før Efter

Udtagelser fra

Tidligere klienter

Pernille Rostgaard Klient

Efter mit tre måneders forløb har jeg tabt 13 kg, og min fedtprocent er faldet med 12%. Det er virkelig givet mig blod på tanden til at fortsætte og sætte nye mål! Jeg var ikke i tvivl om at jeg skulle følge med Andreas, da han valgte at blive selvstændig. Jeg træner nu ovenikøbet med min mand i et nyt tre måneders forløb, men nu hele to gange om ugen med ham. Vi får et træningsprogram, som vi kan følge selv og et vægtskema med vejning 3 gange om ugen, hvilket gør det nemt at se vores fremgang og optimerer vores træning mod vores mål. Andreas er meget lydhør overfor ens behov, formår at presse en til det yderste og jeg glæder mig altid til at træne - også på de dårlige dage!

Line Klient

Klamer fitness har betydet alverden for min krop og min form! Da jeg startede hos Andreas Klamer troede jeg, at jeg vidste hvordan jeg skulle træne for at komme i form, og ikke mindst ned i vægt. Men der tog jeg fejl. Jeg skulle lave markant mere, og presse mig selv hårdere end jeg troede var muligt! Jeg har fået min krop og mit humør tilbage og kan kun anbefale Andreas som personlig træner. Det er en gave til dig selv du ikke fortryder!

Emil Klient

Jeg har haft fornøjelsen af at have Andreas Klamer som min personlige træner i perioden februar 2020 til oktober 2020. Da jeg startede, havde jeg en vægt på omkring 94 kg, og et ønske om at tabe mig nok til, at jeg kunne få en normal BMI. Jeg vejer i dag ca. 81 kg og har et normalt BMI samtidig med, at jeg er ble-vet stærkere og med en stærkt forbedret kondi. Andreas har en stor del af æren for de resultater. Han har fra starten af haft fo-kus på, hvordan vi nåede mine mål både, når jeg var i træningscenteret, og hvad jeg yderligere selv skulle gøre udenfor.

Caroline Klient

Jeg er virkelig typen, der har prøvet mange forskellige løsninger for at tabe mig. Har trænet selv og spist forholdsvist sundt, men det er som om jeg aldrig rigtig har fundet den helt rigtige opskrift på vægttab. Den ingrediens jeg manglede hed “motivation”, og jeg må bare sige, at det er indbegrebet af, hvad Andreas står for. Jeg er aldrig blev så motiveret på den måde før. Det har været en vild proces at tabe sig, men det har virkelig også været sjovt - og Andreas har været med på sidelinjen hele vejen, og har gået (næsten) mere op i mit resultat end jeg har. Andreas har ikke kun hjulpet mig med at tabe 6 kg og tage 2,6 kg på i muskelmasse på fire måneder, men han har også lært mig at elske træningen.

Jesper Klient

Andreas er super professionel og han har været utrolig kompetent til at sammensætte et specifikt og gennemtænkt program til mig. Jeg føler at han har været fuldt dedikeret til at hjælpe mig til at opnå resultater. Han er konstant opmærksom og tilstedeværende under træning. Den progression jeg har opnået sammen med Andreas, er mere end hvad jeg havde forventet. Det er helt sikkert at jeg også vil bruge ham som privat træner fremover.
“ Det er aldrig for sent at gøre noget seriøst ved sin fysik, selvom man er 48 år"

  Klientcase

  Pernilles forløb

  Vægttab fra 85 kg til 72 kg

  Pernille kom til mig med fokus på at ville være normalvægtig. Hun havde før kørt et vægttab, men aldrig rigtigt holdt det ved lige. Så da Pernille og jeg begyndte var formålet ikke kun at smide så mange kilo som muligt, men at udvikle vægttabet, til en sund og energifyldt livsstilsændring. Vi er fast besluttede på at, selv om man træner, og lever sundt, skal man også huske at leve livet og spise hvad man vil. Vi startede helt fra basics, squat, dødløft og bænkpres i forskellige varianter. Der blev finpudset, jovist tog det noget tid, men Rom blev ikke bygget på en dag!
  Men hold kæft hvor har Pernille rykket sig, udover hun træner 2x om ugen med mig, træner hun også 2-3 om ugen på egen hånd .
  Da Pernille kom til mig d.17/02 vejede hun 85 kilo og havde en fedtprocent på 42% og en fedtmasse på 35 kilo
  Idag vejer Pernille 72 kilo hendes mål er at komme ned på 68 kilo og vi har 3 måneder det skal 100% nok lykkes!
  Hendes fedtprocent er nu under 30% og hendes fedtmasse er hele 23,6 kilo

   

  Klientcase

  Emils Forløb

  Før Efter

  Vægttab og forøgning af muskelmasse

  Jeg har haft fornøjelsen af at træne Emil !

  Emil er advokat til dagligt og bruger mange timer siddende, han havde et brændende ønske om at tabe sig. Emil har været igang siden d.24/2/2020 med en vægt på 91,6 kilo.
  Og vi afsluttet vores forløb d.22/10/2020 med en vægt på 82,2 kilo  Emil er typen der har kæmpe potentiale til at gøre hvad han drømmer om! Han er altid frisk, energisk, klar på en udfordring! Han et pligtopfyldende og gør hvad han for besked på!Emil afsluttet sit forløb med mig med et par ord der bare gør en træner lykkelig
  “Træning med Andreas er ikke bare motiverende, men ligefrem sjovt”
  Det at Emil har fået ændret sit syn på den måde som han har, er mere belønning for mig end noget andet.

  Før Efter