Om mig

lIuoy6eQ
Andreas Klamer

Personlig træner

Jeg hedder Andreas Klamer, og mit fuldtidsarbejde er mine klienters mål og velvære. Jeg har arbejdet som personlig træner de sidste 3 år og jeg er uddannet kostvejleder og personlig træner fra Fitness Institute. Derudover har jeg gennemført diverse kurser som f.eks. Health and Lifestyle Coaching.

Jeg har trænet det meste af mit liv, men har selv både været undervægtig, hvor jeg skulle bygge muskelmasse, og overvægtig, hvor jeg skulle tabe mange kilo. Jeg møder dig derfor fuldstændig i øjenhøjde, og kender de problematikker, tankegange og vaner man gennemgår, når man vælger at lægge sin livsstil om.

Jeg taler af egen erfaring, når jeg siger, at ALLE kan komme i mål – og det kan du også. Det er vigtigt, at du lærer at elske træning på dine egne præmisser, da det gerne skulle holde resten af dit liv.

4 AF DE HURTIGE

Mere
muskelmasse

Lavere
fedtprocent

Forbliv
skadefri

Bliv
glad